lördag 10 mars 2012

Bashar al- Assad

Är inte oftast så engagerad i politik..... men kan man stå på sidan o titta när en idiot tar död på sitt eget folk??
FN- står som flata fegisar och kan inte göra någonting ? Vad tar mänskligheten och humaniteten vägen??

3 kommentarer:

  1. FN är knappast flata, det är väl medlemsstaterna Kina och Ryssland, som vårdar sitt socialistiska/kommunistiska arv att alltid hävda att kränkningar mot mänskliga rättigheter är en intern angelägenhet.
    PS Jag gillar bilden! Kommer troligt(förhoppnings)vis att snart vara verklighet. DS

    SvaraRadera
  2. Tack ryssland och kina som räddade Syrien från en amerekansk/nato ingripande. vi har tidigare kunnat se vad som har hänt med länder där nato har ingripit. Vilken regering hade tillåtit beväpnade grupper gå runt och skjuter??? Usa??? knappast....

    SvaraRadera
  3. Du kan ingenting om Syrien eller politik verkar det som, så jag ger dig ett råd att inte lägga upp sådana bilder. Tyvärr är det såhär att Västerländsk media visar en bild. De flesta Syrierna kommer stödja denna man och allt han har gjort för landet. Han är en bra president som satsar på demokratiska, ekonomiska reformer, Syriens ekonomi och utbildning är ett av de bästa tack vare han hära "Diktatorn". Det finns orsaker varför han inte har blivit störtad. Dessa frihetskämpare är islamistiska fundamentalister som vill ta isär det sekulära Syrien som han och hans far byggt upp, det är även terrorister från andra länder samt Mossad och CIA.

    SvaraRadera