söndag 23 maj 2010

Lång väg hem

Åhhh vad skönt det är att vara hemma!!!!
Det vart lång väg hem....
Vi startade på Fredagsmorgonen åkte från Strömstad vid 10-tiden





Stannade till i Ullared....:) alltid kul.... men denna gång fanns inte så mycket snyggt hemma, köpte baskläder, linnen, bh:ar osv.
åkte vidare till Hasses mamma i Hyltebruk, sov över där tills på Lördagen.

Köpte en ny kamera =D.....
Har länge haft min telefon o fotat med... blir ju rätt hyffsade bilder med den också, men det är ju roligare med en riktig kamera.... o eftersom man är en riktig prylbög, så är jag JÄTTEGLAD över den!!!

Åkte till Kalmar för att hämta en gammal beredare/acctank som vi har haft stående där... lite vemodigt...:( eftersom man bott där o har många goa minnen så kanske man inte kommer ner så mycket eftersom det är sålt...
Upp genom den här allén bodde vi i 1,5 år , nu är det vår på bilden, men på sommaren växte löven tätt så det var som en tunnel man gick genom......Så vackert...!!!

Efter Kalmar stannade vi till i Västerås hos Sandra... min lilla gumma :)
Synd bara att det blir så korta stunder man kan vara hos henne:(
Så i morse åkte vi hem.....
Och äntligen!!!!
Fick man träffa "lilltrollet" William... som jag längtat efter honom!!!
Allt händer ju nu o tiden går alltför snabbt.....

2 kommentarer:

  1. Hejs!
    Ja Kalmar var något speciellt...så himla mysigt!! ´kommer ihåg de gånger vi var där...första gången då Emil sprang rakt över katten för att han var så ivrig att komma in...och när vi badade på kvällen....och du ropade "Har du mina ...på dig??" ja allt ditt och allt mitt var vårt ;-) ser kameran oxså...Johan har skaffat sig en fin Nikon med...och vi är oxså sugna...Roffe har ju en Nikonutrustning men den är med film...fast objektiven passar ju till Nikon om man byter..kul med riktig kamera!!

    Förstår att ni tycker att det är skönt att komma hem...det är ju denna årstid som är som finast...

    Massa massa kramar

    SvaraRadera
  2. Hejs!!
    Ja du...det finns ju rötägg i varje bransch oavsett vad man jobbar i....men nu hoppas vi...det enda som vi behöver är att få upp takbjälkarna och lite tips...sedan så fixar det sig. Glas kommer det en från en glasfirma och fixar.
    Jo!! vi är ute efter fönster till ett växthus. Ganska många faktiskt...tror att måtten skulle vara 60 x 110 eller 120 ca 6 st samt pardörrar i glas helst. Att det finns jobb att göra på dem gör inget ;-) så ser du hör du så vet du att jag är intresserad. kraaam

    SvaraRadera