onsdag 5 januari 2011

Kriminella Elbolag!!!

Photobucket 
Jag  blir så arg, blir så ARG!!!!... skulle kunna ladda ett kärnkraftverk!!!!!
SKA DE VA SÅ HÄR??????
Man får gå till droghandel o de kriminella kretsarna för att hitta samma påslag som våra elbolag har på sina priser...!!!!
Regeringen är faktiskt tvungen o gå in o göra någonting åt detta!!!, eller är de o vi så flata att ingen kan göra något???
Det liknar ju faktiskt droghandel... man skapar ett behov... sen ökar man priserna, eftersom man vet att alla behöver det...
Sollefteå kommun... den kommun i hela Sverige som har flest kraftverk.... uppköpt mark från våra förfäder till skampris!!! vad har vi för det???
Tror jag blir tokig!!!!!!
Kraftbolagen klappar sig för bröstet o tycker de är så duktiga när de går i miljardvinster... OHHHH hur kan de göra det???? Jo genom o skinna oss alla elberoende!!!
Nej jag uppmanar det svenska folket!! Ner med moralen... gör som de som sitter i toppen , ljug o lura till er så mycket som möjligt!!!
Bränn brännvin hemma, gräv er ut o ta el från lyktstolpen, fiffla med skatten, gratis vatten... förse er med så mycket ni kan!!!! Kolla på elbolagen, bankerna , kommuntopparna, regeringen, till o med vd.n i postkodmiljonärerna roffar åt sig 5,7 miljoner + BONUS, på folks goda tro!!!!!
Jag tänker ALDRIG MER vara hederlig gentemot staten!!!

1 kommentar:

  1. Ja nog är de kriminella....men de får göra så....och som du vet så letar endast polisen efter vanliga dödliga...fortkörning ec ec....dessa jättar är fria att göra som de vill...och alla höga ämbetsmän...regeringar ser inget.....så är det .....och om du och jag gör något...då kommer dom och hämtar oss...så är det..för de vågar inte på högre nivåer.,..kram

    SvaraRadera