lördag 20 november 2010

Östersundstripp

En stad jag faktiskt skulle kunna tänka mig o bo i är Östersund, en lagom stor stad med många gamla hus bevarade, vatten i närheten (Storsjön), en mysig stadskärna med många mysiga butiker...mm.
 Har precis kommit hem därifrån, varit och renoverat kök o hall i en lägenhet.

är alltid lite bök och mixter innan man får ihop ett befintligt äldre kök med nya skåp mm. måtten är ju aldrig detsamma, tex... lite äldre stommar var alltid 72 cm höga, de nyare stommarna är 70 !
Här skulle det vara nersänkt ho och häll... så det gäller att man mäter rätt när båda ska vara i samma bänkskiva.....
Resultatet blev så här:

Som vanligt är det ju alltid något som strular när man ska iväg hem, så även denna gång, småsaker som gör att tiden springer iväg, så vi kom ej iväg från Östersund förrän 01,30 i natt hann bara en liten bit så tyckte vi bilen lät så konstigt.... då visade det sig att oljelocket lossnat så det hade bara sprutat ut olja i hela motorrummet, var bara o vända tillbaka, ( Tur att det fanns dygnet runt öppen mack) fylla på olja o hålla tummarna att inget hade gått sönder....naturligtvis var det 15 minusgrader också :( så man vill ju inte bli stående på skogen!!

Hemma 04,00, skönt tänkte man, kommer in o konstaterar att det var slut på pellets .... 10 grader inne...
FYfyfy...... men trots allt skönt att va hemma..
Nu ska vi åka o handla, ska ha lite middag här hemma ikväll, tror jag ska göra laxsoppa till förrätt, varmrätten har jag inte funderat ut ännu...........

1 kommentar:

  1. Grattis på födelsedagen igen från Martin Elisabet & LillWille

    SvaraRadera