söndag 5 juli 2009

Power meet

Jaha så var helgen slut och man är tillbaka igen!....
Konstigt att tiden bara rusar iväg... man hinner inte komma ihåg vad man gjort... o man hinner inte känna att man har varit ledig..., eller ledig o ledig, att sitta o köra bil i 100 mil??... Är ganska tröttsamt.
Kul att få umgås med båda döttrarna.. ( fastän dom beter sig som om dom var små igen ibland, tjaffsar om småsaker o har svårt att komma överens)
Kom iallafall ner till Västerås på fre-kväll vid 20,30 tiden , lagomt mör efter jäktet innan vi kom iväg, sedan resan ner.... o då skulle man festa till!!!.... Trevligt blev det ju, men vi kom inte ut förrän kl 03,00 på stan o då spöregnade det:(
Lördagen blev lugnare, då gick vi omkring o tittade på alla bilar...
HELT SJUKT GALET!!!! Tänk er ... 10 000 bilar på ett fält... allt från glänsande pärlor till riktiga krökarbilar.
Men häftigt är det, och allra helst för mig som älskar bilar... man dreglade ibland faktiskt=)


På kvällen drog vi oss in till stan, häftigt med alla dessa bilar, allt folk o alla marknadsstånd.
Men ska man vara ärlig....så bästa upplevelsen är ju att ha en bil och få glida runt i, eller åka med o skrika o skräna..;) Alla möjliga ekipage finns med... här med "badpojkar" i ...:)

Så nu är det ju bara o spotta i nävarna o ta igen det man har missat på de här lediga dagarna.

2 kommentarer:

  1. Ja det är din grej med stora bilar!!ända sedan du var liten så har du älskat dem!! synd bara att vädret var som det var...men så är det antingen 30+ eller 15+ och regn...ja du skulle ha semester nu du oxså...men till hösten ses vi på en mkt varm och fin strand ;-)
    kul tycker jag.
    p.s det är jobbigt att åka bil långt...och efter en helg behöver man nästan ett par daga´r ledigt för att vila upp sig...kraaaaaam och pussssss

    SvaraRadera
  2. Ja inte såg jag en skymt av dig ens... HM!
    Nej jag visste att ni hade fullt upp! Synd men that´s life, tydligen.
    Bra att du kan njuta av bilarna, själv är jag inte så intresserad... Sen är det ju så mycket folk... kanske är jag mer norrlänning än du??? Gillar inte att trängas!=)

    SvaraRadera