tisdag 17 februari 2009

ISKYLA!!!

Kom då hem ikväll, efter nästan 2 dygn i bilen!!
Men den är ju varm ialla fall, det kan man ju inte påstå om när man klev innanför tröskeln här hemma, -22 grader ute....brrrrr.... i vårat sovrum 120 m2 var det bara 8! grader!!
hade iallafall garderat oss och köpt pellets, ( vi har en pelletskamin), men det ska bli spännande o känna hur det känns under täcket när man ska krypa ner senare!! Hoppas Hasse kan värma mig;)
Det känns skönt att komma hem, förutom:( , Kan nå´n tänka sig hur mycket post det kan bli på en! vecka?,,, skattemyndigheterna osv. sånt som kan få en o krypa ur skinnet!!, tur att man hade en dunk vin med sig!
Sen satte man sig framför datorn och försökte hämta hem 2200 mail, det mesta skräp, men ändå.
Jag är såååå trött på vinter o kyla!!
Alla domedagsprofeter inom klimatförändringar kan ju gå och lägga sig,
det skulle ju bli EXTREMvärme, vart är den???
Så´n vinter och kyla som det varit i år har det ju inte varit på jättelänge!
Och dessutom... Elisabeth o Martin hade hittat en barnvagn i Gävle som vi skulle hämtat upp idag, jättefin!!, och hon som sålde den lovade att hon skulle hålla på den, började ringa till henne 10,30 på fm. men hon svarade inte, gick o drog i Västerås, ringde var 30;e minut, tillslut svarade hon !... " det var så många som ringde i går, så hon var tvungen o sälja den"....långnäsa!
Vad arg man blir!!!!

Sitter just nu och försöker lugna ner mitt heta temprament,
nu får man ju skriva av sig lite.
Vinet går upp i hjärnan och ut i kroppen...Guud vad skönt det känns.
Men... nu får man ta tag i allt imorgon, all post, alla telefonsamtal och allt som har kommt efter i en vecka, dessutom ska jag till tandläkaren imorgon!!!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar