fredag 19 juni 2009

Hemresa!

Klockan är nu 03,10 har kommit hem , tagit reda på posten :( fyfyfy ... bara räkningar, inge roligt, man blir bara deppad o nerkörd.... tillbaka till verkligheten. När man är borta hamnar man i en glasbubbla, man jobbar, äter o sover, man behöver inte tänka på så mycket annat.
När man kommer hem, kommer verkligheten över en, dessutom tar väl alla övertidstimmar och kroppslig o psysisk stress överhand, men det är bara o gilla läget o konstatera att man får ha det så här till september.

ARG ARG ARG!!!
BETYGSÄTTNING AV VÄGKROGAR:
HAGSTAKROG (Gävle) 0 av 10 stjärnor
TÖNNEBRO ( Gävle / Söderhamn) 6 av 10 stjärnor
TINDERED ( Småland) 10 av 10 stjärnor

Blev så skogstokig ikväll, hamnade i en trafikstockning efter E 4:an, tydligen en trafikolycka i Söderhamn, satt i kö från Gävle.
Svängde av i Hagsta, har alltid under alla år åkt in där o fikat o käkat, åker ju ofta denna väg.
Man gör sig besväret att ta sig av från E 4:an, stannar o låser bilen, går in,
plockar på sig fika på en bricka... kaffepumporna står fyllda, kommer fram till kassan.... " DET ÄR STÄNGT!!!!!"
Några småbrudar står o fnissar bakom disken... faan! vilken service!
Blir galen!!!! Ifrågarsätter varför dom inte skrivit en lapp på dörren.. " Idag stänger vi 22,00)
klockan var alltså 22,15.... då svarar servitrisen -" Dom vill inte ha det så"
hmmmm.... undra vad dom har för affärsidé?
Kan man läsa det på dörren har man ju inte förväntningar, då vänder man och åker vidare....tycker det är ok. men kommer man väl in och plockar på sig det man ska ha , dessutom satt det mycket folk där inne.
Då blir man bara irriterad!!!!
Dessutom dagen före midsommarafton, den mest trafikerade dag om året stänger ett annars "dygnetruntöppet" vägrestaurang 22,00.... då börjar man undra????? Dom kan lägga ner!!!!!
Stannade till i Tönnebro istället, men där var det proppat med folk, men det var ju tur för dom...
Däremot kan jag rekomendera Tindereds vägkrog, någonstans efter Västervik i Småland... underbar mat o en härlig miljö.

Härligt (faktiskt!) att komma norrut, klockan 01,00 ser man soluppgången, man hinner inte se någon solnergång =)







Stackars Hasse!!! Han har fått kört hela vägen hem (96 mil). Jag har suttit bredvid o dragit timmerstockar. Startade kl 10,00 i morse från Strömstad... tog vägen över Uddevalla, va in på Torp köpcentra... o där fastnade ju jag, skulle hitta present till Sandra... men jag hittade ju MASSOR! av andra grejor...hmmm :)

Va in i Mariestad på Karlssons... handlade plasttallrikar osv. till midsommar....

(Parantes)

Skulle in på systemet i Strömstad kl 10!!! innan vi åkte, säkert 100 m kö utanför... helt otroligt!

Systembolaget i Strömstad är det systembolag som säljer mest i hela Sverige....

Tur att det var lugnt i Uddevalla...=)

Åkte vidare upp till Västerås, köpte an addapter till Sandras dator som present, va dit o drack kaffe o tittade på hennes nya bil... kul att hon äntligen har fått köpt en helt "egen " bil.

Skulle in på Ica Maxi.... tokmycket folk... f****n vad jag hatar detta.....

inte konstigt att det tog tid hem.



Men nu har jag varvat ner... så nu ska man väl kunna somna...

ska ju fira midsommar imorgon...

nattinatti

3 kommentarer:

  1. Hej:) vilken resa du vart med om..Ja, photoshop ja, det är grymt roligt även om jag bara kan en bråkdel..Det är ju en hel värld det där. Dock har jag aldrig kunnat rita..har aldrig vart duktig på det och bildlektionen i skolan var inte min favorit, haha. Tror att jag är mer faschinerad av att texta dekorativt, det är roligt:) Men jag har både sett och hört att du är grymt duktig med penseln! Och dina konstverk:) Jag skulle vilja kunna rita men jag har inte den talangen tyvärr..Hoppas du får en trevlig midommarafton nu! Kram Martina

    SvaraRadera
  2. Låter som om du behövde komma hem och ta det lite piano, trots verklighetens bistra sätt att ta emot er med dessa evigt nerdimpande tråkiga kuvert!!! Ha en skön och vilsam midsommar! Hoppas att ni har bättre väder än vi!!!=)

    SvaraRadera
  3. Skönt att ni har landat nu!! vägen är lång och alla ska ut på vägarna....ja ha ha vägkrogar....jag ger inte så mkt för dem....men uselt att inte ha öppet den tiden...!stackars dig!
    Vill önska dig/er allihopa en glad midsommar!vi har precis sovit en lur efter sill lunchen vi. Ska fixa en god drink till Roffe som ska tutta på i bastun ;-). Så skönt vi är ensamma nu...ska ligga i soffan sedan och softa!kram

    SvaraRadera